Wat moet u weten als u een krediet aangaat?

Geld lenen? Een lening op basis van uw wensen!
Wilt u geld lenen voor een grote uitgave zoals een auto of verbouwing? Bent u op zoek naar een besparing op uw reeds bestaande lening(en)? Of wilt u net dat beetje meer financiële ruimte op de momenten dat u het nodig heeft. Of om een aantal kredieten samen te voegen. Het maandelijkse termijnbedrag kan dan lager zijn en u bespaart dan op uw rentekosten. Wij bieden dan ook altijd de laagste rente aan die er op dat moment voor u beschikbaar is. U zult dus nooit onnodig extra rente betalen op u lening. Wat uw leenwens ook is, wij zijn u graag van dienst.

Geld lenen via Rokass

Wij zijn al jaren actief in Nederland op het gebied van bemiddeling in consumptief krediet. En hebben ons te allen tijde het doel gesteld dat onze klanten centraal moeten staan. Hierdoor weet de klant precies waar hij aan toe is en wat wel en wat niet mogelijk is. Zo bieden wij de klanten altijd de mogelijkheid te kiezen tussen een Doorlopend Krediet of een Persoonlijke Lening, waarbij geen extra kosten en/of boeterente in rekening zal worden gebracht bij extra stortingen. Dit geldt zowel bij Doorlopende Kredieten als bij Persoonlijke Leningen.

Geld lenen op de manier zoals u dat pretting vind

In onze dienstverlening staan de wensen van onze (toekomstige) klanten centraal. Daarom bepaalt u als klant zelf hoe uw lening tot stand komt. Dit kan namelijk door middel van een adviesgesprek met een van onze deskundige adviseurs of u kunt er voor kiezen om zelf uw gewenste lening samen te stellen. Welke wijze u ook kiest, u maakt de uiteindelijke keuze bij welke bank u leent en tegen welke voorwaarden (rente, maandtermijn, looptijd en leenvorm) u dat doet.

Krediet bescherming

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het afsluiten van een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet, maar ook voor kredietbescherming zijn wij u graag van dienst. Een kredietbeschermer verzekert u tegen de financiële risico’s van uw lening. Mocht u onverhoopt arbeidsongeschikt of werkloos worden, dan neemt de verzekeraar uw maandelijkse betalingsverplichting op zich, door maandelijks uw aflossing te voldoen bij de bank. Komt u te overlijden, dan zal de verzekeraar éénmalig een bedrag uitkeren, zodat uw nabestaande(n) de lening (geheel of gedeeltelijk) kunnen aflossen. Een veilig en rustgevend idee voor u en uw familie.

Inzicht in uw leen vermogen?

Wilt u weten tegen welke tarieven en voorwaarden u geld kunt lenen? Vraag dan vrijblijvend en gratis offerte aan. Op werkdagen bieden wij u dezelfde dag nog inzage in het (maximaal) te lenen bedrag en tegen welke voorwaarden.

De afhandeling van uw aanvraag

Vraagt u een offerte voor een lening aan bij Rokass dan zal uw aanvraag per direct door ons in behandeling worden genomen. Wij zullen u dezelfde dag nog informeren over de mogelijkheden die u geboden worden betreffende de aanvraag. Mocht u het eens zijn met de geboden offerte, dan zullen wij u deze toe laten komen, waardoor u in alle rust thuis de aangeboden offerte in zijn geheel kunt doornemen. Wij zullen u na een dag of drie opbellen om te vragen of de offerte is ontvangen en of er nog vragen dan wel opmerkingen zijn. Mocht u het met de geboden offerte eens zijn, dan kunt u deze tekenen en samen met de gevraagde bescheiden, aan ons retourneren. Wij zullen dan bij ontvangst van de getekende offerte en bescheiden dezelfde dag nog de stukken beoordelen en voorleggen bij de bank. Bij akkoord van de stukken zullen wij u telefonisch informeren. Mochten er nog stukken ontbreken, ook dan zullen wij u zo spoedig mogelijk hierover informeren om een verdere afwikkeling zo snel mogelijk voor u te realiseren.