Verzekeren moeten wij allemaal

Omdat Rokass al jaren actief is op het gebied van schadeverzekeringen en dus met verschillende verzekeringsmaatschappijen zaken doet, kunnen wij u wellicht een mooi aanbod doen ten opzichte van uw huidige schadeverzekeringen zonder dat dit voor u extra geld gaat kosten.
Gelukkig heeft u, uw verzekeringen goed geregeld. Dat is een prettige gedachte! Maar kan het ook goedkoper. Vaak is dat zo, want als u alles in één pakket zet kan de korting als snel oplopen tot zelfs 12% van de normale premie.
Maar is het dan allemaal echt goedkoper of rekent de maatschappij gewoon met een hoger percentage zodat het lijkt dat u goedkoper uit bent?
Wij doen het anders, wij kijken eerst naar uw lopende schadeverzekeringen, berekenen uw huidige premie en gaan dan kijken of het nog voordeliger kan en minimaal tegen dezelfde voorwaarde als u nu met uw lopende verzekeringen heeft.
Dit alles is geheel vrijblijvend en kost u niets. Ja, wat van uw tijd, maar verder kan het alleen maar geld opleveren.
Mocht u interesse hebben en mogen wij vrijblijvend voor u kijken of uw verzekeringen nog wel up to date zijn, dan kunt u bellen met ons kantoor waarbij een vriendelijke adviseur met kennis u te woord zal staan en samen met u zal doornemen wat voor u eventueel mogelijk is. Mocht u nou alles goed verzekerd hebben, ook dan zullen wij u dat mededelen zonder u er van te overtuigen bij ons uw huidige verzekeringen onder te moeten brengen. Kunnen wij wel wat voor u betekenen, dan zorgen wij voor de opzeggingen van uw huidige polis(en) en zorgen ervoor dat de nieuwe verzekering op tijd zal ingaan, waardoor u te allen tijde volledig verzekerd zult blijven.
Wij hopen dan ook voor u aan het werk te mogen gaan zodat u de voordelen van verzekeren kunt opstrijken.